Start I Våra ostar I Sylt&marmelad I Försäljning I Om oss I Kontakt
 

 

Försäljning av våra produkter!

Vi satsar framförallt på direktförsäljning via marknader och Sundsvalls Rekoring. Du kan hitta våra produkter på ICA och Coop butiker i framförallt Sundsvall. Vi säljer bara till återförsäljare i Timrå, Sundsvall och Härnösands kommuner.

Ljustorps Handel
I vår fina lokala lanthandel hittar du våra Eldostar, färskost och Peters Pottost.

Gårdsbutik
Vår lilla gårdsbutik finns i köket på vårt gårdshus. Sommaren 2020 öppnar vi den i form av en tillitsbutik, dvs med självbetjäning. Deb öppnar igen närmare påsk. Betalning enbart med swish.

Sortiment: Våra ostar, våra marmelader, kex och skorpor från Gudmundsbyn, alkoholfri öl från Alnöl, tunnbröd från Klampens bröd, korv från Bue kött i Stöde, mese och salladsost och mese från Åsbergets gårdsmejeri med mera.

Detaljhandel
Det här varierar lite grann beroende på vilka som köper in. Just nu hittar du våra produkter på Coop Haga Sundsvall, Stora Coop i Birsta och ICA Kvantum Nacksta.

Rekoring i Sundsvall och Härnösand
Direktförsäljning via beställning på FB, sök upp Rekoring Sundsvall eller Rekoring Härnösand och bli medlem. Ibland deltar vi även i Hudiksvall och Östersund.

Marknader
Vi deltar på Bondens marknad i Sundsvall vanligen under sensommar och hösten. Vi står utanför Vänna Gårdskött och säljer våra produkter under deras öppettider. Förutom det finns vi på ett antal lokala/regionala marknader och mässor under vår, sommar, höst och naturligtvis på julmarknader. Vi åker vanligtvis inte längre än 25 mil för att delta på en marknad.

 
Lövberg gårdsproduktion
Lövberg 102, 861 93 Ljustorp
Telefon: 070-660 82 40. Mejl: info@lovbergsostar.se